Info

Laksestadens Levemandsklub definerer vi en levemand som;  en mandsperson der lever og nyder livet en flot og udsvævende måde. 

  

Ideén til klubbens oprettelse begyndte i 2007 Randers Stadion, hvor 4 personer talte om en desideret klub for spisere af stegt lever. I løbet af et par måneder blev flere personer involveret og det stod klart at der var opbakning til at påbegynde en mad-klub, men med et noget bredere sortiment menuen.

Det allerførste arrangement blev arrangeret Restaurant Sejlklubben i Randers, hvor menuen var god gammeldags stegt lever. Vi var 12 personer til dette første møde, hvor der også blev vedtaget klubbens eneste regel: Det er ikke tilladt at komme i bil til vores arrangementer, da vi oftest drikker, øl, snaps og vin til maden.

Alle mænd kan optages i vores lille eksklusive klub, hvis han inviteres af et andet medlem og har levemandspotentiale. Vi har et ønske om ikke at være over 50 medlemmer, da det er svært at finde et sted, hvor vi kan være. Lige nu er vi 47, der er plads hvis du mener at du har potentiale og kan overtale et af vores nuværende medlemmer til at anbefale dig:-).